Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ziet u niet staan wat u zoekt?  Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

Re-selling W3E

RE-SELLING

Re-selling van apparatuur. W3E koopt en verkoopt gebruikt apparatuur. Tegen eerlijke prijzen. Complete verzorging van A tot Z.

ICT apparatuur opkopen

W3E Nederland is gespecialiseerd in het opkopen van al uw overtollige apparatuur. Wij kunnen u de zorg uit handen nemen. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.
Overtollig ICT ophalen

Overtollige ICT- en telecomapparatuur

Laat u informeren door W3E voor het ophalen van uw overtollige ICT apparatuur, een gecertificeerd bedrijf in het verwerken van ICT- en Telecommunicatieapparatuur.
Degausser Dta vernietiging HDD harddisk

Datavernietiging / Data verwijderen

Gecontroleerde bedrijfsprocessen verwijderen alle bedrijf gerelateerde informatie die op de datadragers van het geleverd apparaten zijn achtergebleven.

Registratie & Rapportage

W3E is een gecertificeerd verwerkingsbedrijf. Volgt alle regels en richtlijnen. Wij bieden klanten inventarisatie, registratie & rapportage.
ICT apparatuur hergebruik

ICT Apparatuur hergebruik

Overtollig bedrijf ICT ter beschikking stellen voor donatie aan een goed doel of voor eigen personeel, duurzaam en milieuvriendelijk.
Recycle W3E

Recycling

Geleverde apparaten die niet geschikt zijn voor hergebruik, kunnen worden gerecycled. Hiermee denken wij mee aan de toekomst en de natuur.
Transport W3E

Transport

Wilt u als bedrijf of instelling uw oude apparatuur, afgeschreven hardware & overig ICT-afval professioneel en verantwoord laten afvoeren? Schakel de landelijke transportdienst van W3E in.
WECYCLE W3E Bodegraven. Stichting OPEN. Inleverpunt

WECYCLE INLEVERPUNT

W3E is WEEELABEX gecertificeerd. Wij zijn geregistreerd bij Wecycle (een merk van Stichting OPEN) e-waste inleverpunt voor bedrijven, scholen en particulieren.

                                                                Onze werkwijze is geheel afhankelijk van uw wensen

                                                                                                  Neem conact met ons op voor vragen, service en diensten