Data wissen en/of vernietiging.

100% data wissen en vernietigenWij zorgen middels door een gecontroleerd bedrijfsproces voor een volledige verwijdering van alle bedrijfsgevoelige informatie die zich mogelijk nog op de data dragers van de aangeboden apparatuur bevind.

(servers, systemen, notebooks, back-up tapes en los aangeleverde harddisks)

Dit proces wordt uitgevoerd binnen ons bedrijfspand,
maar kan ook bij U op locatie worden gerealiseerd.

Meer weten

Data wissen of vernietigingAangeleverde apparatuur welke is gewiped met gebruik van deze data-cleaner word voorzien ten allen tijde van een clean disk statement. Dit houd in dat data erasure bij gebruik van de Blancco software 100% wordt gegarandeerd.

Deze software welke W3E BV gebruikt is door o.a. de Nederlandse Defensie, Ministerie van Binnenlandszaken en zelfs de DOD (Departement Of Defence te USA) geautoriseerd en goedgekeurd. Hiermee zijn bedrijven die Socks compliance moeten werken ook gezekerd van een geregistreerde data vernietiging.

Voor meer informatie over Blancco data erasure: www.blancco.com

Degaussen is de snelste en makkelijkste manier voor het wissen van uw data!

Erasure Degausser is een zeer krachtige elektromagneet voor het supersnel 100% verwijderen van data van harde schijven en back-up tapes.

Met een degausser worden opslagmedia aan een enorm sterk magneetveld onderworpen dat alle opgeslagen gegevens volledig wist. Ontrack Eraser Degausser creëert een magnetisch veld van 10.000 gauss binnenin het opslagapparaat, met een piekwaarde tot wel 18.000 gauss aan de oppervlakte.

De Noorse nationale veiligheidsdienst (NSM), een overkoepelende autoriteit verantwoordelijk voor Noorse nationale veiligheid, waaronder informatiebeveiliging, heeft onze degausser goedgekeurd voor het wissen van geheime informatie op magnetische gegevensdragers.

Bij het shredderen van datadragers worden de datadragers gedemonteerd uit de betreffende hardware en geregistreerd op serienummer om vervolgens te shredderen. De shredder vermaalt de datadragers in slechts enkele seconden tot stukjes zo groot als confetti.

Veiligheidsniveau ( DIN66399 )
E-2 | H-4 | O-1 | T-2

Datavernietiging kan doormiddel van aanlevering,
ophaalservice of bij u op locatie.

Neem contact met ons op voor de
actuele datavernietigingsprijslijst.