Data verwijderen

100% data wissen en vernietigen

Datavernietiging Bodegraven

Zodra bedrijven afscheid nemen van ICT apparatuur, is het belangrijk om de volgende stappen goed te plannen. Zeker als de gegevensdrager  persoonlijke of vertrouwelijke bedrijfsinformatie bevat, dienen deze gegevens zorgvuldig en verantwoord verwijderd te worden. Omdat het formatteren en resetten van de harde schijf niet voldoende is, gebruikt W3E speciale gecertificeerde software. Geen enkele andere data wiping software voor het erasen van gegevens op datadragers heeft dit niveau van naleving van strenge eisen. Het gebruiken van deze software is dus de veiligste manier voor data verwijdering- datavernietiging harde schijf en heeft als groot pluspunt dat de datadrager geschikt is voor hergebruik.

Zelf wissen = niet weg, wij vernietigen alle soorten datadragers.

Waarom veel bedrijven en organisaties kiezen voor W3E heeft verschillenede redenen.

Criminelen die op zoek zijn naar gegevens en gevoelige informatie weten tegenwoordig precies hoe ze verwijderde gegevens kunnen herstellen. Als bedrijf wil je natuurlijk niet dat deze informatie in verkeerde handen komt. Om veilig gegevens te verwijderen en datalekken te voorkomen, kunt u het beste een gecertificeerde leverancier van gegevensverwijdering inhuren. Wij gebruiken up-to-date AIVD gecertificeerd software. Ons proces is uiterst effectief en veilig. Daarom garandeert W3E dat uw gegevens permanent verwijderd zijn, zodat de gegevensintegriteit behouden blijft. Daarnaast bieden wij verkleining van de CO2 footprint en bieden wij een eerlijke restwaarde.

Gecontroleerde bedrijfsprocessen verwijderen volledig alle bedrijf gerelateerde informatie die op de data dragers van het geleverd apparaten zijn achtergebleven. Wij wissen niet alleen de gegevens van laptops, servers en systemen, maar ook van tablets, smartphones, losse harde schijven en andere opslagsystemen. Dit proces vindt op een betrouwbare manier plaats binnen ons beveiligde bedrijfspand.

Mogen de datadragers met gevoelige gegevens het gebouw niet verlaten? Geen probleem, datavernietiging kan ook bij u op locatie worden gerealiseerd. Voordeel daarvan is dat je zelf ziet hoe de datadragers kapot worden gemaakt. Dit geeft wel zekerheid. W3E beheert alle logistieke en personele opties, waardoor we de kosten laag kunnen houden.

Ons advies : Data laten vernietigen zonder dat je erbij bent echt alleen laten doen door partijen waarvan je heel zeker weet dat je ze kan vertrouwen.

Na datavernietiging

Uw datadragers worden eerst door W3E geregistreerd. Na het verwijderen van de data ontvang je van de gegevens een rapport en bewijs. Elk rapport is zo ontworpen dat het niet handmatig gewijzigd kan worden en bevat relevante hardware- en serienummerdetails. Welke data hergebruikt of vernietigt mag worden, bepaald u helemaal zelf. W3E geeft u gemoedrust op een duurzame manier en op de lange termijn. Transparantie is belangrijk voor ons. Daarom blijft u eigenaar van uw goederen totdat u de rapportage heeft goedgekeurd.

Datavernietiging – Hoe werkt het?

Vernietigen door middel van overschrijven met Blancco Erasure Software

blancco data vernietiging harddisk SSD

Vernietigen door middel van Degaussen van datadragers

Vernietigen door Shredderen van datadragers

Shredderen van datadragers