Transport en Logistiek

Ophalen/afvoeren Transportdienst

Wilt u als bedrijf of instelling uw oude computers, afgeschreven hardware en overig ICT-afval professioneel en verantwoord laten afvoeren? Schakel dan de landelijke transportdienst van W3E in.

Onze chauffeur komt op de afgesproken datum en tijd langs bij uw bedrijf. Ze zamelen niet alleen oude computers in, maar nemen ook alle overige bijbehorende spullen en ICT-apparatuur voor u mee. Wij nemen dit graag voor u uit handen, zo heeft u tijd voor andere zaken.

W3E is volledig VIHB geregistreerd, beschikt zelf over eigen benodigde transportmiddelen.
Deze transporteert de af te voeren goederen naar onze opslag- en verwerking locatie.
Dit gehele proces wordt uitgevoerd volgens de VIHB richtlijnen overtollige computer apparatuur.

Europese richtlijn hiervoor is 75/442 .

Transport- Conform wetgeving Ministerie van Infrastructuur en Milieu

ICT-apparatuur die het einde van de levensduur heeft bereikt, wordt in lijn met de wet- en regelgeving van het ministerie van Infrastructuur en Milieu ontmanteld en afgevoerd. Na de verwerking ontvangt u tevens een bewijs van verwerking.

Bedrijf opruiming

Heeft u kantoor meubels die opgeruimd moeten worden? Of wellicht een heel kantoor dat leeggemaakt moet worden? Zit u met een bedrijfsruimte die leeg opgeleverd moet worden? En moet dat snel? Dan is het erg handig om W3E in te schakelen.

 

Wilt u weten wat de kosten zijn? Bel of mail ons. Een verzoek in via ons contactformulier kan ook. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Transport W3E

Meer weten