UW OUDE APPARATUUR IS AAN VAKANTIE TOE

De vakantie komt er aan, tijd om alle oude ICT apparatuur te vervangen voor nieuw.

Computer op vakantoe, oude vervangen voor nieuw. RE-Used, recycle.
Welverdiende vakantie voor uw oude ICT apparatuur

Wij horen u denken: Nieuw?! “weet je wel hoe duur dat is?!”

Denk eens aan RE-Used.

Heeft u een eigen bedrijf? Het is daarom belangrijk om uw computer om de paar jaar te vervangen. Zo kunt u veilig en efficiënt doorwerken. Bij W3E vindt u kwaliteit Re-Used apparatuur. Apparaten bij W3E worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig, om weer aan een nieuw leven te beginnen. Het device wordt met dit proces als het ware weer ‘als nieuw’ gemaakt. U merkt of ziet bijna geen verschil tussen een compleet nieuw device en een Re-Used device. Doordat het product eerder al een keer gebruikt is, lijkt het wel hetzelfde als een tweedehands apparaat, maar dat is het niet. Wanneer u van iemand via via een gebruikt apparaat koopt weet u nooit zeker of hij het helemaal goed doet. Bij een Re-Used apparaat van W3E krijg je die garantie wel. Daarnaast bent u duurzaam aan het ondernemen en u bent goedkoper uit!

 

Oude computers: wat zijn de mogelijkheden?

Maar hoe zit het met uw oude computers? Naar de stort brengen kost veel tijd en levert je weinig op. Kies er dus voor om computer en laptop te recycling. Dit is niet alleen een economische keuze, maar ook een duurzame keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden voor oude computers?

W3E haalt allerlei soorten overtollig apparatuur op uit het hele land. Dit treft niet alleen oude pc’s, maar ook servers, netwerkapparaten, laptops, printers, kopieerapparaten, kabels, telefoons en alles wat met computers en communicatie te maken heeft.

Door middel van gecontroleerde bedrijfsprocessen, verwijderen wij volledig alle bedrijf gerelateerde informatie die op de data dragers van het apparaat is achtergebleven.

Zo heeft u meer tijd om van uw welverdiende vakantie te genieten 🌴. W3E denkt met u mee!  ☀️