W3E in Bodegraven is inzamel punt geworden voor WECYCLEE-WASTE inleverpunt Bodegraven. Recycling- duurzaamheid

Kenmerk van Stichting OPEN.

Vuilnisbergen blijven groeien en grondstoffenreserves worden schaarser. Door recycling kunnen we in ieder geval een deel van de kostbaarheden uit afgedankte voorwerpen terugwinnen, zodat ze kunnen worden hergebruikt of verwerkt tot grondstoffen. Dit zorgt ervoor dat het materiaal voor een langere periode economisch beschikbaar blijft. Dit zorgt niet alleen voor minder afvalbergen, maar vermindert ook aanzienlijk de druk op deย voorraad beschikbare grondstoffen. En naarmate er meer materiaal in omloop blijft, wordt het minder schaars en dus ook goedkoper. Recyclen is dus goed voor de planeet en goed voor je portemonnee.

 

Als bedrijf, stichting of club, wil je elektrisch afval gratis, veilig en conform wet- en regelgeving kwijt. Afgedankte apparaten die worden ingeleverd worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen. Elektrisch afval/ E-waste zijn afgedankte elektrische apparaten (alles met een stekker of een (plek voor) een batterij) en lampen.ย  ๐Ÿ’ป๐Ÿ’ก๐Ÿ“ฑ๐Ÿ–จ๏ธ๐Ÿ–ฅ๏ธโ˜Ž๏ธ๐Ÿ”‹๐Ÿ“Ÿ๐Ÿ“ 

Soms ontvang je hiervoor een marktconforme prijs. โœ…๐Ÿช™

Je hebt vast wel de commercial gehoord op de radio over recycle voor bedrijven?!

W3E in Bodegraven is WEEELABEX gecertificeerd en is het Wecycle (een merk van Stichting OPEN) e-waste inleverpunt voor bedrijven, scholen en particulieren.

Heeft u overtollig apparatuur? Neem contact op met W3E,ย  het inleverpunt van Bodegraven!ย  ๐Ÿ“ง๐Ÿ“ฑ

Wecycle voor bedrijven

W3E bied u de garantie dat uw hardware volgens de WEEELABEX-normen wordt verwerkt, altijd!!!